Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

Bas Veen & Staffinghouse

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692

Staffinghouse, onder leiding van Bas Veen, streeft naar het maken van impact en het creëren van positieve vooruitgang. Met zijn passie voor allereerst samenwerking, maar ook integriteit en duurzaamheid, heeft Bas de basis gelegd voor een tastbare verandering voor zowel binnen als buiten onze organisatie. Ontdek meer over Bas’ achtergrond en ervaring, zijn inspiratie voor de oprichting van Staffinghouse en zijn plannen voor de toekomst!

theme arrow
Wat inspireerde je om Staffinghouse op te richten?

Wat inspireerde je om Staffinghouse op te richten?

De inspiratie om Staffinghouse te lanceren kwam voort uit een passie voor het creëren van impact, geïnspireerd door mijn ervaringen op het voetbalveld. Hier leerde ik dat succes niet alleen voortkomt uit individuele prestaties, maar vooral uit teamwork, leiderschap en eindeloze inzet. Deze waarden wilde ik doortrekken in de professionele wereld. Dit met een focus op het vormen van betekenisvolle partnerschappen en bovendien het bevorderen van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Staffinghouse werd geboren uit de overtuiging dat door samenwerking, integriteit en bovendien een duurzame benadering, we buitengewone resultaten kunnen bereiken. Onze slogan ‘Better Together’ weerspiegelt dit ideaal. Het drijft ons om voortdurend te streven naar het creëren van waardevolle verbindingen in de zakelijke wereld.

Welke plannen had je bij de oprichting en wat zijn de plannen voor de toekomst?

Bij de oprichting was ons primaire doel het bemiddelen van IT-professionals. Dit met het idee om een brug te slaan tussen professionals en vooraanstaande bedrijven. Door onze succesvolle groei en het uitbreiden van onze expertise naar andere domeinen zoals Engineering, Finance, en daarnaast ook Public & Governance, hebben we onze ambitie verder uitgebreid. We streven ernaar de voorkeurspartner te worden voor zowel bedrijven als professionals. Dit niet alleen door te bemiddelen in posities, maar ook door écht fungeren als een end-to-end partner voor groei en ontwikkeling.

Bij de oprichting van Staffinghouse was het doel niet alleen een bedrijf te creëren dat uitblinkt in het matchen van kandidaten aan organisaties, maar dat ook een echte partner wordt voor beiden. De plannen waren en zijn nog steeds gericht op duurzame groei en ontwikkeling. We hebben hierbij een diepgewortelde missie om bij te dragen aan een betere wereld, zowel binnen de arbeidsmarkt als daarbuiten.

Welke plannen had je bij de oprichting en wat zijn de plannen voor de toekomst? theme arrow
Welke eigenschappen en ervaringen hebben je geholpen bij de oprichting?

Welke eigenschappen en ervaringen hebben je geholpen bij de oprichting?

Mijn achtergrond als professioneel voetballer heeft me niet alleen teamwork en leiderschap bijgebracht, maar ook de waarde van doorzettingsvermogen en het belang van een heldere visie komen hierbij kijken. Deze eigenschappen, gecombineerd met mijn ervaring in de financiële sector en eveneens mijn toewijding aan duurzaamheid, hebben mij de ideale basis gegeven om Staffinghouse te leiden. Mijn professionele reis heeft me geleerd dat successen bestaan uit meer dan het bereiken van individuele doelen. Ze gaan namelijk over het samenbrengen van mensen om gezamenlijke dromen te verwezenlijken. Deze filosofie ligt aan de basis van Staffinghouse en stuurt ons in alles wat we doen.

Wat zijn de kernwaarden, missie en visie van Staffinghouse?

De kernwaarden van Staffinghouse – integriteit, duurzaamheid en de overtuiging in ‘Better Together’ – vormen het hart van onze organisatie.

Onze missie is het opbouwen van duurzame relaties die niet alleen onze professionals en partners ten goede komen, maar ook een positieve impact hebben op de gemeenschap en de planeet.

Onze visie is om de voorkeurspartner te zijn in talentbemiddeling, waarbij we streven naar het creëren van waarde door middel van samenwerking, innovatie en ten slotte een toegewijde inzet voor duurzaamheid. We geloven dat door het handhaven van deze waarden, we een verschil kunnen maken in de levens van mensen en bijdragen aan een betere toekomst.

Wat zijn de kernwaarden, missie en visie van Staffinghouse? theme arrow
Wat onderscheidt Staffinghouse binnen de markt volgens jou?

Wat onderscheidt Staffinghouse binnen de markt volgens jou?

Wat Staffinghouse onderscheidt, is onze aanpak om niet alleen te focussen op de match, maar ook om een stap verder te gaan door te fungeren als een echte partner. Dit betekent luisteren, begrijpen en ten slotte handelen met de visie van onze klanten en professionals voorop. Deze benadering, gekoppeld aan onze steun aan duurzaamheidsprojecten zoals bijvoorbeeld het Tawana Nature Conservation project, benadrukt ons engagement voor meer dan alleen zakelijk succes.

Deze benadering heeft geresulteerd in langdurige relaties, gebaseerd op vertrouwen, respect en eveneens een gedeelde visie voor de toekomst.

Wat zijn jouw hoogtepunten van Staffinghouse tot nu toe?

Tot nu toe zijn enkele hoogtepunten de ongelooflijke groei die we hebben doorgemaakt. Van een bescheiden kantoor zonder ramen, tot intussen een prachtig eigen kantoor in hartje centrum Amsterdam. Hier komt echt de identiteit van Staffinghouse in terug. Daarnaast is de erkenning en waardering van zowel onze opdrachtgevers als onze professionals, ten slotte iets waar ik bijzonder trots op ben.

theme arrow
Wat zijn jouw hoogtepunten van Staffinghouse tot nu toe?
theme arrow

 

Bovendien hebben de workations in Zuid-Afrika en Bali ons niet alleen nieuwe energie en inspiratie gebracht, maar ook onze teamgeest en creativiteit versterkt. Deze ervaringen onderstrepen onze bedrijfscultuur, die innovatie en flexibiliteit bevorderen. Kortom: dit is essentieel geweest in het vormen van onze unieke aanpak in de branche.

Ontdek meer..

De ambitie van Staffinghouse gaat verder dan enkel vacatures invullen: wij bouwen carrières en versterken bedrijven met onze expertise. Mis geen kans op succes! Ontdek jouw toekomst met Staffinghouse: dé expert in IT, Engineering, Finance en Public & Governance. We zijn jouw blijvende partner voor persoonlijke en professionele groei en succes.

 

Waar wacht je op? Ontdek hoe we samen jouw succes kunnen realiseren en zet vandaag nog de eerste stap naar een veelbelovende toekomst! 🌟

Maak kennis met een selectie van onze opdrachtgevers, waarbij we onder andere samenwerken met:

Rabobank logo GRC agile change & procesmanagement
ING logo opdrachtgevers professionals agile change & procesmanagement
ASML logo opdrachtgevers agile change & procesmanagement
Politie logo opdrachtgevers professionals agile change & procesmanagement Werktuigbouwkunde Julia Brouwer
Kamer van Koophandel logo opdrachtgevers professionals Werktuigbouwkunde Julia Brouwer
TenneT logo opdrachtgevers GRC Werktuigbouwkunde Julia Brouwer
Vattenfall logo professionals GRC business & finance Sociaal & Publiek Domein
Engie logo opdrachtgevers business & finance
Eneco logo business & finance civiele engineering
Essent logo opdrachtgevers GRC business & finance Sociaal & Publiek Domein
Belastingdienst logo opdrachtgevers proces Werktuigbouwkunde Julia Brouwer bas veen
Gemeente Rotterdam logo professionals proces Sociaal & Publiek Domein
Gemeente Schiedam logo opdrachtgevers proces Engineering Joris Koster Data Science & AI Daniel Emanuels
UMC logo opdrachtgevers proces Engineering Joris Koster civiele engineering Sociaal & Publiek Domein bas veen
SVB logo opdrachtgevers proces Data Science & AI Daniel Emanuels bas veen
Gemeente Oldenzaal logo civiele engineering bas veen
Ministerie van Binnenlandse Zaken logo opdrachtgevers professionals proces civiele engineering

Neem vandaag nog contact op met onze Managing Director Bas Veen