Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

De reis naar impact en succes

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692

Staffinghouse, onder leiding van oprichter Bas Veen, streeft naar het maken van impact en het creëren van positieve vooruitgang. Met zijn passie voor invloed, samenwerking en voortdurende ontwikkeling, heeft Bas de basis gelegd voor een tastbare verandering. Dit geldt zowel binnen als buiten onze organisatie. Maak kennis met de oprichter en Managing Director van Staffinghouse: Bas Veen.

Neem contact op
theme arrow
Better Together

Better Together

Als gevolg van een gedrevenheid voor het creëren van impact en het inbrengen van positieve verandering, is Staffinghouse tot stand gekomen. Zijn ervaring op het voetbalveld bracht oprichter Bas Veen onder andere het inzicht dat succes niet alleen voortkomt uit individuele prestaties, maar dat de bouwstenen van teamwork, leiderschap en eindeloze inzet bij kijken. Deze waarden wilde hij vanuit het sportveld doorzetten in de professionele wereld, om zo een focus te kunnen leggen op het vormen van betekenisvolle partnerschappen waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling worden bevorderd.

Staffinghouse is ontstaan vanuit de overtuiging dat door de combinatie van samenwerking, integriteit en duurzame benadering in te zetten, er een grenzeloos aantal resultaten bereikt kan worden. Onze slogan ‘’Better Together’’ staat voor dit ideaal en weerspiegelt onze drijfveer voor het constant streven naar waardevolle verbindingen in de zakelijke wereld.

Als IT-specialist uitgegroeid tot volwaardig allround partner

Bij de oprichting van Staffinghouse was het primaire doel om IT-professionals te bemiddelen, dit met de ambitie om deze te koppelen aan vooraanstaande bedrijven. Doordat deze bemiddelingen dusdanig succesvol werden en wij als bedrijf een sterke groei doormaakte, hebben we ervoor gekozen om onze expertise uit te breiden naar andere domeinen zoals Engineering, Finance en Public & Governance.

We streven ernaar de voorkeurspartner te worden voor zowel bedrijven als professionals. Dit maken we waar door niet alleen te bemiddelen in posities, maar ook door écht fungeren als een end-to-end partner. We zijn er voor beide partijen in de groei en ontwikkeling. Onze plannen waren – en zijn nog steeds – gericht op duurzame groei en ontwikkeling. Dit met een diepgewortelde focus om bij te dragen aan een betere wereld zowel binnen als buiten de arbeidsmarkt.

Als IT-specialist uitgegroeid tot volwaardig allround partner theme arrow
Inspiratie voor Staffinghouse

Inspiratie voor Staffinghouse

Zoals hiervoor benoemd, heeft de achtergrond van Bas Veen als professioneel voetballer hem veel ervaring en kernwaarden meegegeven. Niet alleen leiderschap speelt hierin een grote rol, maar ook doorzettingsvermogen en een heldere visie nemen hier hun plaats in.

Deze eigenschappen in combinatie met eerdere ervaring in de financiële sector en zijn belang bij duurzaamheid, hebben Bas de ideale basis gegeven om Staffing te ontwikkelen en te leiden. Gedurende zijn professionele reis heeft hij geleerd dat successen bestaan uit meer dan individuele doelen. Ze gaan over het samenbrengen van mensen om daarmee gezamenlijke dromen te verwezenlijken. Deze denkwijze ligt aan de basis van Staffinghouse en is de leidraad voor alles wat we doen.

Van bescheiden begin tot bloei naar

Vooraanstaand partner

Van een bescheiden kantoor zonder ramen, naar intussen een prachtig eigen kantoor in hartje centrum Amsterdam. Een huiskamer waarin je je thuis voelt tijdens kantooruren, hieruit volgt de identiteit van Staffinghouse. De afgelopen jaren stonden in het teken van een ongelofelijke groei. ‘’Daarnaast is de erkenning en waardering van zowel onze opdrachtgevers als onze professionals iets waar ik bijzonder trots op ben.’’, aldus oprichter Bas Veen.

theme arrow
Vooraanstaand partner
Een (remote) droom die uitkomt
theme arrow

Een innoverende bedrijfscultuur

Een (remote) droom die uitkomt

De workations naar Zuid-Afrika en Bali hebben het team niet alleen nieuwe energie en inspiratie gebracht. Deze hebben ook gezorgd voor een versterking van onze teamgeest en creativiteit. Deze ervaringen behoren tot onze bedrijfscultuur, die innovatie en flexibiliteit bevorderen. We zijn ervan overtuigd dat dit onze unieke aanpak heeft gevormd in de branche.

Meer dan een match

Hetgeen dat Staffinghouse doet onderscheiden van andere partijen, is gebaseerd op de aanpak die wij hanteren. We doen meer dan alleen het creëren van een match, wij gaan een stap verder en focussen ons op het bieden van een duurzaam partnerschap. Dit betekent dat wij luisteren, begrijpen en handelen naar de wens en visie van onze opdrachtgevers en professionals. Deze benadering, in combinatie met onze steun aan duurzaamheidsprojecten zoals het Tawana Nature Conservation Project, benadrukt onze betrokkenheid voor meer dan alleen zakelijk succes.
Staffinghouse
theme arrow

Kernwaarden

De kernwaarden van Staffinghouse – integriteit, duurzaamheid en de overtuiging ‘’Better Together’’ – vormen het hart van onze organisatie. Ze vormen dan ook de leidraad voor al onze activiteiten. We streven naar eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid. De overtuiging van ‘Better Together’ omarmt het idee van samenwerking. We geloven hierbij in dat we samen sterker staan en meer kunnen bereiken dan individueel mogelijk is.

Missie

Onze missie omvat het opbouwen van duurzame relaties die niet alleen onze professionals en opdrachtgevers ten goede komen, maar die ook een positieve impact uitoefenen op de maatschappij en de planeet. Door te investeren in langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, respect en groei, streven we naar een brede maatschappelijke impact. Deze reikt verder dan onze zakelijke activiteiten en brengt een positieve invloed mee voor de toekomst.

Visie

Onze visie is om de voorkeurspartner te zijn binnen talentbemiddeling voor zowel professionals als opdrachtgevers. Hierbij streven we naar het creëren van waarde door samenwerking, innovatie en een toegewijde inzet voor duurzaamheid. Bij Staffinghouse geloven we erin dat door het handhaven van deze belangen, een verschil gemaakt kan worden in de levens van mensen en we bijdragen aan een betere toekomst.

Maak kennis met een selectie van onze opdrachtgevers, waarbij we onder andere samenwerken met:

Rabobank logo GRC agile change & procesmanagement
ING logo opdrachtgevers professionals agile change & procesmanagement
ASML logo opdrachtgevers agile change & procesmanagement
Politie logo opdrachtgevers professionals agile change & procesmanagement Werktuigbouwkunde Julia Brouwer
Kamer van Koophandel logo opdrachtgevers professionals Werktuigbouwkunde Julia Brouwer
TenneT logo opdrachtgevers GRC Werktuigbouwkunde Julia Brouwer
Vattenfall logo professionals GRC business & finance Sociaal & Publiek Domein
Engie logo opdrachtgevers business & finance
Eneco logo business & finance civiele engineering
Essent logo opdrachtgevers GRC business & finance Sociaal & Publiek Domein
Belastingdienst logo opdrachtgevers proces Werktuigbouwkunde Julia Brouwer bas veen
Gemeente Rotterdam logo professionals proces Sociaal & Publiek Domein
Gemeente Schiedam logo opdrachtgevers proces Engineering Joris Koster Data Science & AI Daniel Emanuels
UMC logo opdrachtgevers proces Engineering Joris Koster civiele engineering Sociaal & Publiek Domein bas veen
SVB logo opdrachtgevers proces Data Science & AI Daniel Emanuels bas veen
Gemeente Oldenzaal logo civiele engineering bas veen

Neem vandaag nog contact op met onze Managing Director