Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

Professionals verbinden, dat is Staffinghouse

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692

Als ervaren recruitmentbureau, streven wij dagelijks naar de perfecte matches tussen onze ervaren professionals en toonaangevende opdrachtgevers. Met oprechte aandacht en diepgaande interesse werken onze Staffing Consultants aan een optimale, persoonlijke bemiddeling. Of je als bedrijf zijnde nu op zoek bent naar interim expertise, of als professional zijnde geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging; Staffinghouse biedt dé oplossing, mede dankzij onze expertise en aandacht voor duurzame relaties.

theme arrow
Get to know us
theme arrow

Wij zijn Staffinghouse

Get to know us

Maak kennis met ons prachtige team. Onze Staffing Consultants staan dagelijks klaar voor onze professionals en opdrachtgevers, zodoende garanderen zij een uiterst gespecialiseerde en unieke bemiddeling. Onze consultants hebben hun eigen niche markt, waardoor er sprake is van een divers en deskundig team. Leer de gezichten achter Staffinghouse kennen.

arrow_forward_ios Ontmoet het team

Een frisse bedrijfscultuur

Remote werken

Hoewel ons prachtige hoofdkantoor is gevestigd in hartje Amsterdam, werken we jaarlijks voor een langere periode remote vanuit de prachtigste plekken in het buitenland. Aangezien we naar Bali, Zuid-Afrika en Frankrijk zijn geweest, hebben we nieuwe inzichten opgedaan. Bovendien hebben we als Staffinghouse-team daar hele mooie herinneringen mogen maken die we graag met jullie delen.

arrow_forward_ios Bekijk de aftermovie
theme arrow
Remote werken
Ins & Outs
theme arrow

Onze succesverhalen

Ins & Outs

Ontdek meer over Staffinghouse in onze testimonials, waarbij we streven naar het behalen van grote successen voor onze professionals, onze opdrachtgevers en onszelf. Bovendien delen wij deze mijlpalen met trots. Daarbij heeft onze toewijding ertoe geleid dat wij een toonaangevende speler zijn geworden in de branche. Neem een kijkje en leer meer over onze succesvolle samenwerkingen.

arrow_forward_ios Bekijk onze succesverhalen

Duurzaamheid

Tawana Project

Jaarlijks doneert Staffinghouse aan het goede doel van Tawana Nature Conservation, aangezien deze organisatie zich toewijdt aan de bescherming van het ecosysteem. Hierdoor staat het behoud van de biodiversiteit centraal en worden zelfs neushoorns beschermd en weer in het wild vrijgelaten. Bovendien is onze steun aan Tawana een uiting van ons streven naar een mooiere, betere wereld.

arrow_forward_ios Lees meer over het Tawana project
theme arrow
Tawana Project

Staffinghouse in Kaapstad!

Met een betoverend verblijf van een maand in het adembenemende Kaapstad, heeft het team van Staffinghouse een onvergetelijke ervaring achter de rug. Alles van werken tot leven in deze prachtige stad heeft ons veel waardevolle lessen meegegeven. Met trots delen we dit avontuur en kijken we ontzettend uit naar onze volgende uitdaging.

Bekijk onze aftermovie en duik in deze onvergetelijke ervaring!

Groeten uit Bali!

Een gedeelte van het Staffinghouse-team heeft een onvergetelijke maand doorgebracht op het mooie Bali. Hier begonnen onze werkdagen ’s middags vanwege het tijdsverschil met Nederland, waardoor er een perfecte balans ontstond tussen werk en vrije tijd. In deze tijd hebben we mogen genieten van de lokale cultuur, prachtige stranden en hebben we veel inspiratie opgedaan.

We delen deze ervaring graag met jullie, zie hier onze mooie aftermovie!
theme arrow

Boost je carrière met Staffinghouse

Optimaliseer je professionele carrière met Staffinghouse.
Ontdek functies die perfect aansluiten bij jouw ambities en groei als expert in jouw vakgebied.

6,195

Netwerk aan professionals

481

Geplaatste professionals

120+

Opdrachtgevers en partners