Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

Onze succesverhalen

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692

We hebben bij Staffinghouse al vele succesvolle bemiddelingen weten te volbrengen. Zo zijn we trots op onze samenwerkingen met talentvolle kandidaten en toonaangevende bedrijven. Zodoende bouwen we carrières en brengen we bedrijven naar een hoger niveau. Onze consultants creëren deze samenwerkingen met expertise en oprechte interesse, waardoor professionals hun droomposities vinden en bedrijven uitzonderlijke vakkundigheid bemachtigen. Ontdek waarom Staffinghouse een partner is in een van jouw nieuwste succesverhalen. Hierbij een greep uit de testimonials van verschillende tevreden opdrachtgevers en professionals.

theme arrow
Vertrouwd, persoonlijk en zeer professioneel
theme arrow

Robbert de Weerd, Agile Transformation Professional

Vertrouwd, persoonlijk en zeer professioneel

‘’Vanaf het eerste contact met de consultants van Staffinghouse was het gevoel heel erg goed en vertrouwd. Ze kijken echt naar wie je bent als persoon bij een match met een opdrachtgever. De open en nieuwsgierige houding zorgen ervoor dat je unieke ervaringen en talenten echt naar boven komen. De professionele begeleiding in de voorbereiding en tijdens de uitvoering van de opdracht maken dat iedereen in het traject zeer tevreden is!’’

Sjoerd Veen, Directeur Sector Public Devoteam

Constante expertise

‘’Vanuit Devoteam Public hebben wij zeer positieve ervaringen met recruitmentbureau Staffinghouse. Zij hebben voor ons tal van goede business consultants en interim verandermanagers voor ons overheidsteam dit jaar en vorig jaar geworven!”

 

theme arrow
Constante expertise
Perfecte afstemming tussen interesses en opdracht
theme arrow

Eric Reitsma, Data Engineer

Perfecte afstemming tussen interesses en opdracht

”Persoonlijke aanpak en regelmatige afstemming over opdracht en wensen. Joey heeft mij meerdere malen goede voorstellen gedaan voor opdrachten en altijd gekeken naar wat past bij mijn profiel. Ook na het binnenhalen van de opdracht is het contact zeer prettig. Ook met de administratieve afhandeling en de facturatie loopt alles erg soepel.”

Anne Zwierstra, Privacy Officer

Naadloze samenwerking en ondersteuning

”Staffinghouse is voor mij een zeer betrouwbare partij gebleken die heel goede en persoonlijke ondersteuning biedt, daardoor is het uitermate prettig samenwerken. Dat komt ook door het goede en persoonlijke contact met de Staffing Consultant die uitermate professioneel is en goed kan luisteren naar wat jou wel of niet een goede match maakt voor een opdracht. Ook de begeleiding tijdens de intakefase en daarna is zeer prettig en professioneel, het stemt tot tevredenheid.”

theme arrow
Naadloze samenwerking en ondersteuning
Focus op jouw succes
theme arrow

Richard den Dulk, Scrum Master/Agile Coach

Focus op jouw succes

‘’Staffinghouse is een fijne partij om mee samen te werken. Ik ervaar ons contact altijd als persoonlijk en het werkplezier bij Staffinghouse straalt er van af. Als er buiten kantoortijden nog even geschakeld moet worden, dan kan dat, waardoor ik in mijn geval toch nog aangeboden kon worden bij de klant. Het is een bedrijf dat qua werkstijl een voorbeeld kan zijn voor andere bedrijven. Een van de voorbeelden is het remote werken met een aantal collega’s in een zonnig oord. Ik geniet van de samenwerking door het persoonlijke contact in combinatie met de professionele en daadkrachtige handelswijze. Ik weet dat Staffinghouse het beste met mij voor heeft, dat is altijd maar afwachten als je met een ander contact te maken krijgt.’’

Bastiaan Post, Data Steward

Kennis en diepgaande interesse

“De consultants van Staffinghouse hebben mij op professionele wijze geprepareerd voor het sollicitatiegesprek met mijn toekomstige werkgever. Zij wisten waar de focus op lag. Nadat ik was aangenomen is het vervolg, waaronder het contact met Staffinghouse, perfect verlopen en kan ik nu een stap maken in mijn carrière en toekomst!”

theme arrow
Kennis en diepgaande interesse
Perfect geregeld, een betrouwbare partij
theme arrow

Trudie van Ewijk, Scrum Master/Agile Coach

Perfect geregeld, een betrouwbare partij

‘’Bij mijn start als zelfstandige ben ik in contact gekomen met Staffinghouse. De consultants hebben mij geholpen in het gehele proces van een geschikte opdracht vinden en deze ook sluiten. Dat is nu ook voor een volgende opdracht weer perfect geregeld. Het is heel prettig om op ze te kunnen rekenen en ze denken overal aan. Zodoende kan ik me goed richten op de opdracht zelf.’’

Daniel van Leeuwen, Business Intelligence Specialist

Transparante communicatie

‘’Het fijne aan de samenwerking met Staffinghouse vind ik de transparante communicatie. De gesprekken voelen open en oprecht. De consultants zijn daarnaast op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.’’

theme arrow
Transparante communicatie
theme arrow

Creëer een boost met Staffinghouse

Creëer je eigen succesverhalen met Staffinghouse. Ontdek kansen die perfect passen bij je ambities en ontwikkel je tot dé expert binnen jouw vakgebied.

6195

Netwerk aan professionals

685

Geplaatste professionals

338

Opdrachtgevers en partners