Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

Projectleider

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692
Als spin in het web leidt de projectleider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel elk project in de juiste banen om dit naar een groot succes te brengen. De projectleider speelt een essentiële rol in elk project. Ben jij er klaar voor om deze uitdagende rol op je te nemen en het verschil te maken? Lees verder om meer te ontdekken over deze functie.
theme arrow

Wat doet een Projectleider?

Als Projectleider streef je naar het optimale resultaat. Hierbij zet je jouw leiderschapskwaliteiten in om jouw aangestelde team te enthousiasmeren en aan te sturen om de beste oplevering te creëren. Jij bent degene die de aanpak, planning en kosten van het project bepaalt. Gedurende het project ben jij verantwoordelijk voor de communicatie met de opdrachtgever en controleer jij de voortang van het project. Een projectleider reageert ad hoc en handelt in mogelijke oplossingen. Risico’s? Jij signaleert deze direct!

theme arrow
Wat doet een Projectleider?

De verantwoordelijkheden van een Projectleider

De taak van een projectleider is natuurlijk om een project zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen, maar welk takenpakket hoort hierbij?

  • Formuleren van projectdoelen
  • Aanstellen van het team en deze aansturen
  • Bijhouden van de planning
  • Coördineren van de communicatie met de betrokken partijen
theme arrow
De verantwoordelijkheden van een Projectleider
Opleiding & Kwalificaties

Opleiding & Kwalificaties

Een Projectleider beschikt over een hbo-diploma, die met als voorkeur gericht is op het vakgebied waarin de Projectleider van start wil gaan. Vaak groeien professionals uit tot de rol van Projectleider vanuit eerder rollen in hetzelfde vakgebied, denk hierbij aan bijvoorbeeld een functie zoals een Werkvoorbereider of Projectcoördinator. Er wordt vaak wel een extra opleiding of cursus verwacht, deze moet dan gericht zijn op het gebied van projectmanagement. Bekende en erkende trainingen op dit gebied zijn pRINCE2 en IPMA.

Ontdek de laatste vacatures

Staffinghouse
#testimonial

Dankzij
Staffinghouse
bereiken we meer.

Bekijk onze succesverhalen

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Nieuwsgierig naar meer informatie over onze diensten, onze aanpak of heb je andere vragen die je wilt bespreken? Je kunt ons direct bellen via onderstaand nummer. Wil je dat we later contact met je opnemen? Aarzel niet en maak gebruik van ons handige contactformulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in en laat ons gerust weten waar wij je bij kunnen helpen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen!

 

Liever direct contact met een consultant? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Bekijk ons enthousiaste team en maak kennis met ieders nichefocus en specialisme.

 

Wij waarderen je interesse in Staffinghouse en kijken ernaar uit om jouw vragen te beantwoorden!

Contactformulier

This field is for validation purposes and should be left unchanged.