Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

Werken bij Staffinghouse

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692

Onze bedrijfscultuur is onze trots. Deze draait om samenwerking, steun en gezamenlijke groei. Ons team is gedreven, hecht en staat voor elkaar klaar waar nodig. Ben jij er klaar voor om hier deel van uit te maken?

Instagram
theme arrow
Unieke werkomgeving
theme arrow

Talloze kansen & mogelijkheden

Unieke werkomgeving

Je bent niet zomaar een werknemer, je wordt gezien als essentieel puzzelstuk van ons zeer hechte team. Iedere Staffing Consultant heeft de volledige vrijheid en verantwoordelijkheid om zijn of haar eigen nichemarkt te beheren en daarbij in direct contact te staan met professionals en opdrachtgevers. Ook andere rollen binnen Staffinghouse, denk aan Finance, HR en Marketing, zijn dynamisch en bieden veel kansen en mogelijkheden om te groeien.

Voordelen & extra's

Sportiviteit

We bieden naast uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden een ongelimiteerd bonusmodel, dit is voor velen een extra stimulans en levert vele voordelen op. In de kern van Staffinghouse ligt de eigenschap van sportiviteit. Zo hechten we veel waarde aan een gezonde levensstijl en behoort tot jouw contract ook een abonnement van Classpass. Dit geeft je de mogelijkheid om in de pauze te sporten bij de meest exclusieve sportscholen in de buurt van ons kantoor.

theme arrow
Sportiviteit
Workations
theme arrow

Teambuilding & Inspiratie

Workations

Van de Tafelberg in Zuid-Afrika, tot de Mont Ventoux in Frankrijk en de lange stranden op Bali: wij hebben ons prachtige kantoor al meerdere malen verruild voor de mooiste plekken op de wereld. Deze locaties brengen een bron van inspiratie en creativiteit met zich mee die hun positieve uitwerking hebben op onze werkwijze.

Onze bedrijfsvoering & steun

Duurzaamheid

In de bedrijfsvoering van Staffinghouse zijn we gefocust op duurzaamheid, dit uit zich op meerdere vlakken in onze dagelijkse bezigheden. Zo werken wij uitsluitend met opdrachtgevers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben in hun leidraad en alledaagse bedrijfsvoering. Daarnaast doneren wij jaarlijks een gedeelte van de winst aan Tawana Nature Conservation. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan de bescherming van de Zuid-Afrikaanse ecosystemen en daarmee een betere wereld.

theme arrow
Duurzaamheid

Zien we je binnenkort?

We moedigen je aan om een sprong in het diepe te wagen, jouw avontuur begint bij Staffinghouse. Ben jij degene die wij zoeken? Ben jij klaar om nieuwe hoogten te bereiken? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, daarna zul je heel snel van ons horen!

Laat hier je gegevens achter:

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Max. file size: 256 MB.
Algemene voorwaarden(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.