Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

Nichefocus: de kracht van Staffinghouse

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692
Nichefocus: de kracht van Staffinghouse

Bij Staffinghouse realiseren wij als geen ander dat elke bedrijfstak uniek is en beschikt over eigen behoeften en eigenschappen. Onze toegewijde Staffing Consultants hebben zich daarom gewijd aan een nichefocus, waardoor Staffinghouse zich volledig beheerst over de markten van IT, Engineering, Finance en Public & Governance. Elke consultant is een vakexpert die constant op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en streeft naar maatwerkoplossingen voor onze cliënten en professionals.

Change, Proces & Agile
theme arrow

Daan Sluis

Change, Proces & Agile

In het dynamische landschap van voortdurende organisatieveranderingen is Daan Sluis onze specialist op het gebied van Change-, Procesmanagement en Agile. Zijn nichefocus omvat alle essentiële aspecten die organisaties en professionals succesvol maken in deze snel veranderende wereld. Wendbaarheid, optimaal procesbeheer en doeltreffend changemanagement zijn de sleutels tot het waarborgen van flexibiliteit en efficiëntie binnen organisatieveranderingen. Daan begrijpt dat in deze snel veranderende wereld een proactieve benadering cruciaal is voor succes en gebruikt zijn kennis en ervaring om altijd een stap voor te blijven.

arrow_forward_ios Agile, Change & Proces

Joris Koster

Engineering

In de wereld van Engineering onderscheidt onze specialist Joris Koster zich met zijn uiterste expertise en constante toewijding. Met deze diepgaande kennis en een uitgebreid netwerk verbindt hij niet alleen professionals aan opdrachtgevers, maar bovenal brengt hij een duurzame samenwerking tot stand. In deze innovatieve nichefocus draait het om het oplossen van complexe uitdagingen, waarin de passie ligt om van het schijnbaar onmogelijke, daadwerkelijk het mogelijke te maken. Deze visie en inzet vormen de drijvende kracht achter grensverleggende prestaties.

arrow_forward_ios Engineering
theme arrow
Engineering
Governance, Risk & Compliance
theme arrow

Mauro Leone

Governance, Risk & Compliance

Binnen ons team blinkt Mauro Leone uit op het gebied van Governance, Risk & Compliance (GRC). Met een uitgebreide kennis en ervaring staat Mauro organisaties bij in het opbouwen van structuren en het beheersen van risico’s. In de hedendaagse complexe zakenwereld zijn de drie pijlers van GRC van groot belang voor de effectiviteit van organisaties. Hierbij staat naleving van wet- en regelgeving voorop. Niet alleen huidige uitdagingen worden aangepakt, maar er is ook een blik op vooruitstrevende oplossingen voor ontwikkelingen die in de toekomst voort zullen komen.

arrow_forward_ios GRC

Jurriaan Doornbos

Civiele Engineering

In de nichefocus van Civiele Engineering speelt de expertise van Jurriaan Doornbos een belangrijke rol. Hierin hebben infrastructuur en projecten een directe impact hebben op de samenleving. Jurriaan’s benadering verbindt technische bekwaamheid en innovatieve denkwijzen, met als doel de kwaliteit van het dagelijkse leven te verbeteren. Binnen dit fascinerende vakgebied draait het niet alleen om het bouwen van bruggen en wegen, het omvat ook het creëren van duurzame oplossingen voor de volgende reeks aan generaties. Door de juiste professionals aan de juiste projecten te koppelen, draagt Jurriaan bij aan de voortgang van deze sector, waarin innovatie en duurzaamheid samengaan voor een blijvende impact.

arrow_forward_ios Civiele Engineering
theme arrow
Civiele Engineering
Finance
theme arrow

Raul Verhallen

Finance

Binnen Finance neemt Raul Verhallen de leiding als toegewijde specialist. Zijn nichefocus betreft het ondersteunen van organisaties bij het vinden van professionals die complexe factoren binnen financiële instellingen kunnen aangrijpen. In een wereld waar de financiële sector voortdurend verandert en een grote invloed uitoefent op andere domeinen, is een hoge mate van flexibiliteit en wendbaarheid essentieel. De toewijding van onze Staffing Consultant Raul richt zich niet alleen op vaardigheden en functie-eisen, maar omvat ook begrip van de steeds veranderende dynamiek van de financiële wereld.

arrow_forward_ios Finance

Joey Wolthuis

Data & Business Intelligence

Joey Wolthuis onze expert in het verbinden van data-gedreven bedrijven met gespecialiseerde professionals. Zijn specialisme ligt in het koppelen van expertises aan organisaties die data hoog in het vaandel hebben staan. Met de opkomst van data-gedreven werkwijzen is de rol van Data & BI niet langer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het transformeren van ruwe gegevens tot waardevolle inzichten stelt bedrijven namelijk in staat strategische beslissingen te nemen. Deze ontwikkelingen zijn voor onze Staffing Consultant Joey niet onbekend, hij zet zich in voor het bevorderen van de niche en is een echte specialist.

arrow_forward_ios Data & Business Intelligence
theme arrow
Data & Business Intelligence
Sociaal & Publiek Domein
theme arrow

Tess Ekelschot

Sociaal & Publiek Domein

Het Sociaal & Publiek Domein wordt bij Staffinghouse beheerd door Tess Ekelschot. Hij focust zich op het creëren van sterke relaties tussen overheid, non-profitorganisaties en bedrijven. Tess vormt de schakel tussen deze dynamische driehoek en opereert met een diepgaand begrip van maatschappelijke behoeften. Dit betreft niet alleen een samenspel van sectoren, maar ook een cruciale schakel in de vormgeving van de samenleving. Als vertrouwde adviseur voor zowel organisaties als professionals, brengt Tess beide partijen samen via uitgebreide toewijding en diepgaande interesse.

arrow_forward_ios Sociaal & Publiek Domein

Daniël Emanuels

Data Science & AI

In de fascinerende wereld van Data Science & Artificial Intelligence brengt Daniël Emanuels met zijn nichefocus een grote mate aan expertise naar voren. Zijn niche omvat het herkennen van patronen en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, waardoor voorspellingen voor de toekomst mogelijk worden. Data en AI spelen een steeds crucialere rol in het dagelijkse leven, deze vormen de ruggengraat voor de moderne technologische vooruitgang. De betrokkenheid van onze Staffing Consultant Daniël gaat verder dan alleen het delen van kennis; hij staat garant voor persoonlijke begeleiding en houdt een scherp oog naar opkomende trends die de vernieuwing van technologieën mogelijk maken.

arrow_forward_ios Data Science & AI
theme arrow
Data Science & AI
Wij zijn Staffinghouse

Wij zijn Staffinghouse

Bij Staffinghouse bemiddelen zijn we expert binnen onze uitdagende niches. Dit betekent een zorgvuldig geselecteerd netwerk van professionals en opdrachtgevers. Onze toewijding gaat verder dan het simpelweg matchen van vaardigheden; we streven naar duurzame, succesvolle verbindingen die groei en innovatie bevorderen. We zijn vastbesloten om lange termijnrelaties te creëren en te blijven ondersteunen, ook na het volbrengen van een match.

Wellicht vind je deze blogs ook interessant