Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

Beschermen van Zuid-Afrika’s pracht

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692

Sinds begin 2022 zet Tawana Nature Conservation zich in voor de natuurbescherming in Zuid-Afrika. Zo heeft de organisatie zich op diverse manieren succesvol ingezet, zoals het verwerven van twee veeboerderijen in de Kalahari. Dit uitgestrekte terrein, dat maar liefst 4.500 hectare beslaat, heeft de naam ‘Tawana’ gekregen, wat ‘leeuwenwelp’ betekent in de lokale Setswana-taal.

 

Het verwerven van deze gronden vormt een prachtige mijlpaal in de stappen van het Tawana Project. Staffinghouse is er trots op dit nobele initiatief te ondersteunen. Wij geloven sterk in de missie van Tawana Nature Conservation.

Lees meer
theme arrow

Staffinghouse X Tawana

Bij Staffinghouse zetten we ons in voor een duurzame toekomst. Met trots schenken we jaarlijks een deel van onze winst aan het Tawana Nature Project, daarmee bevorderen we een groenere wereld. Zodoende ondersteunen we een betere toekomst, een groenere aarde begint immers bij ons.

Tawana Nature Conservation

Onze droom is om elke jonge leeuwenwelp op te laten groeien tot een prachtige leeuw of leeuwin terwijl het Tawana-gebied tegelijkertijd blijft groeien. Het Tawana Project beschermt zwakke, kwetsbare ecosystemen en zet zich in voor het behoud van de natuur. Zo wordt het gebied verbonden met andere natuurreservaten zoals het Kgalagadi Transfrontier Park waardoor er een gezonde, diverse, beschermde populatie aan wilde dieren ontstaat.

 

We zetten ons bij Staffinghouse graag in voor een duurzame, leefbare toekomst en dragen daarom met veel trots onze betrokkenheid uit bij Tawana Nature Conservation. Zo doneren we ieder jaar een deel van de winst aan dit prachtige project en dragen we bij aan de missie voor een betere, groenere toekomst. Op deze manier geven we het geworven land terug aan de oorspronkelijke eigenaar: de natuur.

 

Volg Tawana Nature Conservation om op de hoogte te blijven van de voortgang van dit inspirerende project. Samen zetten we ons in voor een wereld waarin mens en natuur gemoedelijk samengaan.

Tawana Project
Tawana Project
Tawana Project
 • Doe je ook mee?

  Wil jij, net zoals Staffinghouse, bijdragen aan een duurzamere toekomst en een stukje teruggeven aan de natuur?
  Doneer dan nu.

 • Uitputting

  De natuur heeft te maken met de snelgroeiende bevolking en daarmee de toenemende vraag naar grondstoffen en landbouwgrond.

 • Invloed mens

  De mens lijkt te zijn vergeten dat we onderdeel zijn van de natuur en dat met de ondergang van de natuur ook ons eigen voortbestaan in gevaar komt.

 • Herinrichting

  Bij elke hectare die Tawana Project omvormt tot beschermd natuurgebied, geven we ruimte aan bedreigde diersoorten zoals de zwarte neushoorn.