Bedankt! Je sollicitatie is succesvol verzonden.

Het SNA-keurmerk van Staffinghouse!

9846F9D1-B9A9-4E3D-9FA3-C541F2736692
Het SNA-keurmerk van Staffinghouse!

Met veel enthousiasme delen wij dat Staffinghouse opnieuw het felbegeerde keurmerk van de Stichting Normering Arbeid in handen heeft! Het keurmerk staat niet alleen voor de erkenning van onze inzet voor kwaliteit en professionaliteit, maar representeert ook de betrouwbaarheid richting onze duurzame relaties met zowel professionals als opdrachtgevers. 🤝  

Wil je meer weten over dit keurmerk en hoe Staffinghouse deze ook dit jaar opnieuw heeft bemachtigd? Lees dan snel verder! 

 

Het SNA-keurmerk, oftewel het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid, is een onafhankelijke instantie die toezicht houdt op de eerlijkheid binnen arbeidsverhoudingen. Zo zet het keurmerk zich in voor de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeid, waarbij de norm NEN 4400-1 de eisen bevat die Nederlandse uitzendbureaus moeten naleven. Het doel van deze norm is om het inlenen en uitbesteden van arbeid volledig fraudebestendig te maken, waardoor het risico voor opdrachtgevers en professionals wordt beperkt. Zo wordt er met het keurmerk getest of organisaties verplichtingen uit arbeid volbrengen. Denk hierbij aan het afdragen van loonheffingen en sociale premies, de naleving van het cao en andere mogelijke risico’s.  

Bij Staffinghouse betekent dit dat wij een verzekering op transparantie in onze bemiddelingen bieden, waarmee we bevestigen dat wij voldoen aan de strenge eisen die verbonden zitten aan het keurmerk. We bieden onze opdrachtgevers hiermee financiële betrouwbaarheid en garantie, voor onze professionals staat dit gelijk aan eerlijke behandeling en zekerheid.  

Voordelen voor onze opdrachtgevers: 

🔎 Grondige screening: het keurmerk wordt uitgegeven nadat we grondig gescreend zijn. Zo voert de Stichting Normering Arbeid een jaarlijkse zogeheten audit uit waarin onze naleving in wet- en regelgeving grond onderzocht wordt. En voor Staffinghouse geldt dit dus als: een groot succes! 

theme arrow
Voordelen voor onze opdrachtgevers: 
theme arrow

👥 Betrouwbare partner: doordat we beschikken over het SNA-keurmerk, bevestigt dit onze betrouwbaarheid als partner. We bieden transparantie binnen onze bemiddelingen en zorgen mede hiermee voor een vaste basis in al onze samenwerkingen met onze partners.  

📈 Efficiëntie en expertise: het keurmerk draagt uit dat onze bedrijfsprocessen volledig zijn geoptimaliseerd en dat deze volledig via de vereiste voorwaarden worden gehandhaafd. Ook hier zijn we bij Staffinghouse opnieuw in geslaagd. 

theme arrow
Vragen?
theme arrow

Vragen?

Met opnieuw het SNA-keurmerk op zak beschikken we niet alleen over een prachtige stempel van goedkeuring, maar kunnen we ook opnieuw spreken van een behaalde mijlpaal! 🚀 Heb je vragen over ons SNA-keurmerk of wil je ontdekken wat Staffinghouse voor jou kan betekenen als opdrachtgever of professional? Neem dan nu contact op!  

arrow_forward_ios Contact

Wellicht vind je deze blogs ook interessant